Të gjitha kategoritë
EN
Industry News

home>Lajme>Industry News

Projekti i grupeve industriale çeliku i veçantë i ndërtimit "u vu në punë

Koha: 2021-01-12 Goditjet: 62

Më 12 dhjetor, projekti i madh i transformimit të energjisë kinetike të vjetër dhe të re në provincën Shandong-Projekti i grupit industrial të çelikut të posaçëm “çelik ndërtimi special” u vu në punë, 55 ditë më herët se sa pritej. Investimi i projektit tejkalon 15 miliardë juanë, i cili do të promovojë transformimin e industrisë së çelikut të Shandong në të gjelbër dhe të zgjuar.
Projekti mbulon 8 linja kryesore prodhimi. Pasi të vihet zyrtarisht në punë, do të ketë një kapacitet prodhimi vjetor prej 4.65 milionë tonësh dhe një të ardhur shtesë nga shitjet prej 20 miliardë juanë, duke e bërë atë një nga katër grupimet kryesore të industrisë së çelikut në Provincën Shandong. Në situatën e reduktimit të përgjithshëm të kapacitetit të prodhimit të çelikut, Shandong rregulloi kapacitetin e prodhimit të Shiheng Special Steel nga 2.55 milion ton në 4.65 milion ton, që është e barabartë me krijimin e një tjetër "Shiheng Special Steel".
https://www.hongwangstainless.com/products-show/color-stainless-ssteel-coil/
Wang Changsheng, zëvendës kryeinxhinieri teknik i Tai'an Shiheng Special Steel, tha: “(Fillimisht) një mbështjellës mund të rrokulliset vetëm nga një prej këtyre linjave. Kësaj radhe një billet mund të hapë 5 linja çeliku në të njëjtën kohë, dhe dy linjat e prodhimit kanë arritur (prodhimi vjetor) 400 10,000 tonë, që është dyfishi i efikasitetit të linjës origjinale, dhe numri i njerëzve të përdorur është ende i njëjtë. .
 
Fletë prej çeliku inox me veshje me ngjyra PVD001
Për të krijuar hapësirë ​​për projekte të reja, kompania ka mbyllur me sukses më shumë se 10 linja prodhimi të vjetruara dhe ka ulur kapacitetin e prodhimit me më shumë se 2 milion ton. Treguesit e mbrojtjes së mjedisit të projektit të ri janë përmirësuar shumë dhe emetimi i pluhurit është ulur nga 10 mg për metër kub të përcaktuar nga shteti në më pak se 5 mg. Për të shfrytëzuar plotësisht mbetjet, plani lokal për një projekt bashkëprodhimi të çelikut dhe kimikateve. Aktualisht, parku ka mbledhur më shumë se 20 ndërmarrje të mëdha dhe të mesme në fushën e kimikateve, farmaceutikëve dhe materialeve të përbëra prej çeliku special.

图片 1